tag:blogger.com,1999:blog-6994188809323771205.post3130010860699232165..comments2023-10-27T09:30:04.927+02:00Comments on Slavonska kuharica: Martine kockeSlavonkahttp://www.blogger.com/profile/11655711719451696718noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-6994188809323771205.post-71048861549629013522013-03-28T16:58:58.163+01:002013-03-28T16:58:58.163+01:00ne razumijem onaj dio- ne kuhati puding -ne razumijem onaj dio- ne kuhati puding -Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04023247848067363190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6994188809323771205.post-88728198749204914912012-11-26T11:46:10.424+01:002012-11-26T11:46:10.424+01:00zar su to svi sastojci za srednji sloj? zar neće b...zar su to svi sastojci za srednji sloj? zar neće biti suho?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6994188809323771205.post-91951122188360958012011-01-28T18:41:19.233+01:002011-01-28T18:41:19.233+01:00suuuuper.. sutra radim i obavjestim jeli uspilo.. ...suuuuper.. sutra radim i obavjestim jeli uspilo.. pozdrav iz lipe Dalmacije:-))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6994188809323771205.post-76754502774723099382011-01-27T13:25:17.136+01:002011-01-27T13:25:17.136+01:00Probacu,zvuci odlicno!Probacu,zvuci odlicno!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6994188809323771205.post-40893478574020801682010-02-22T09:55:14.559+01:002010-02-22T09:55:14.559+01:00Autor je uklonio komentar.Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6994188809323771205.post-57655901282776185122010-02-18T17:37:47.549+01:002010-02-18T17:37:47.549+01:00Naravno da se može i još je jako jednostavno. Stiž...Naravno da se može i još je jako jednostavno. Stižem u dolinu piramida :)))))Slavonkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6994188809323771205.post-57136876540203216102010-02-18T17:11:37.438+01:002010-02-18T17:11:37.438+01:00Izgleda tako primamljivo.Nemoj mi reći da se ovo m...Izgleda tako primamljivo.Nemoj mi reći da se ovo može napraviti i kod kuće,moramo to probati.Pozdrav iz doline piramida.Travarikushttps://www.blogger.com/profile/18335987648282253724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6994188809323771205.post-38696049846587971372010-02-18T13:43:02.912+01:002010-02-18T13:43:02.912+01:00Nina, i ja volim te podloge. Otkako sam ih otkrila...Nina, i ja volim te podloge. Otkako sam ih otkrila radije pravim njih ako mogu u zamjenu za biskvit ili koru.<br />Da, stavim običan prah za puding, to je radi okusa, a i da se kremica stisne. Stvarno je dobro tako.Slavonkahttps://www.blogger.com/profile/11655711719451696718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6994188809323771205.post-57136892140139866532010-02-18T13:19:45.446+01:002010-02-18T13:19:45.446+01:00jel ti to staviš običan prah za puding ili onaj Ga...jel ti to staviš običan prah za puding ili onaj Gallete puding koji se ne kuha? ovako općenito kolač mi se sviđa, jako volim ovakve podlogeNinahttps://www.blogger.com/profile/16822526379479286434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6994188809323771205.post-9919975162224006722010-02-17T12:09:26.306+01:002010-02-17T12:09:26.306+01:00Hvala u Martino ime! Mislim da bi umjesto pudinga ...Hvala u Martino ime! Mislim da bi umjesto pudinga dobro išla Paradies Creme od vanilije (Dr. Oetker).Slavonkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6994188809323771205.post-37168810848849443502010-02-17T10:34:13.673+01:002010-02-17T10:34:13.673+01:00Odlične kocke i svaka čast maloj Marti, prava je p...Odlične kocke i svaka čast maloj Marti, prava je pomagačica i sigurno će nas i ona počastiti sa još puno prekrasnih kolača !!Brankahttp://www.homemadebyb.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6994188809323771205.post-75010088224641011652010-02-17T09:37:02.516+01:002010-02-17T09:37:02.516+01:00Bravo Marta, nadajmo se da ćeš interes za pečenje ...Bravo Marta, nadajmo se da ćeš interes za pečenje kolača zadržati (obično splasne, ali ipak se i vrati). Kocke lijepo izgledaju, no ja nikada ne radim kolače s pudingom. Puding inače volimo, ali baš kao takav, a u kolače ga ne stavljam. Za srednji sloj bi vjerojatno dobro išla krema kao za kremšnite.Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.com